Toppfotboll till helgen

Skrivet av marcus Postad i featured, j-laget

I väntan på den allsvenska omstarten och den pågående EM-festen bjuder lördagen på toppfotboll när Häckens U19 tar emot GAIS på Slätta Damms konstgräs klockan 14.00. U19 har haft en tuff inledning på säsongen trots stundtals bra spel – dock har det varit mycket ”stolpe ut” där marginalerna inte varit på lagets sida. GAIS ligger fyra poäng före i tabellen och lördagens drabbning är en nyckelmatch för båda lagen i jakten på slutspelsplatsen. Kom och stöd de regerande svenska mästarna i derbyfesten mot Makrillarna. Direkt efter matchen startar seriefinalen i P96-serien mellan BK Häcken och Gunnilse IS där två offensiva lag gör om förstaplatsen i Sanktan 1. U17 som haft några strålande veckor tar under söndagen emot IFK Norrköping på Gothia Park Academy där avspark äger rum 15.00. Varmt välkomna! Andrés Jimenez