Bollklubben Häcken välkomnar Jasmin Sudi?!

Mittbacken Jasmin Sudi? är klar för Hisingens stolthet och gör sin första träning med laget på måndag. 24-åringen tillhörde Mjällby AIF och gjorde 13 allsvenska matcher säsongen 2014, han har tidigare tillhört Malmö FF och bl a gjort en U21-landskamp för Sverige.

– Det är en otroligt intressant spelare och när chansen dök upp att få honom till oss fanns inga tvivel, säger Sonny Karlsson. Han är tuff i närkamperna och är oförskämt bra rehabiliterad efter sina tidigare skador.
– Vi tror stenhårt på honom, han representerar en spelartyp vi inte haft på ett tag.

Sudi? gjorde allsvensk debut redan 2008 (innan han fyllt 18) och har gjort 45 allsvenska matcher med Malmö FF, utöver de 13 han gjorde med Mjällby 2014.

Hjärtligt välkommen till Hisingen, Jasmin Sudi?!

Huvudpartner

Officiella branschpartners