Joakim Olausson klar för Häcken!

BK Häcken har idag gjort klart med mittfältaren Joakim Olausson från italienska Atalanta BC. Olausson gick som 16-åring från Örgryte IS och vänder alltså tillbaka till Göteborg efter tre och ett halvt år i Bergamo.
– En av de största talangerna födda -95 som Göteborg fått fram. Vi har följt honom noggrant länge och när vi fick möjlighet att ta honom till oss var det ett självklart val, säger Sonny Karlsson. Det ska bli mycket spännande att se honom här hos oss.

Olausson gjorde debut i Serie A vårsäsongen 2014 och har gjort flera U-landskamper för Sverige.

– Häcken är en bra klubb med väldigt många skickliga spelare som spelar en fotboll som jag tror passar mig perfekt. Jag är väldigt glad att vara här! säger Joakim.  Det har varit mycket utvecklande och lärorikt i Italien och jag vill tacka Atalanta för de här åren.

Bollklubben Häcken hälsar Joakim Olausson varmt välkommen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners