Nadj klar för BK Häcken

BK Häcken presenterar idag ett nyförvärv i form av målvakten Alexander Nadj. Nadj kommer närmast från Östers IF och har också meriter från IFK Göteborg, norska Lilleström och Jönköping Södra.

– Vi vill testa att ha tre målvakter i A-truppen och då Alexander precis har flyttat tillbaka till Göteborg är vi mycket nöjda med att ha lyckats knyta honom till oss. Nu har vi tre mycket duktiga målvakter som konkurrerar om platserna, säger Sonny Karlsson.

Då Christoffer Källqvist just nu dras med lite skador är sportchefen extra nöjd med sitt nyförvärv.

– Krickan har haft problem med ljumskarna och är under behandling. Eftersom vi inte vet hur det blir med honom känns det väldigt tryggt att vi har tillgång till ännu en bra och rutinerad målvakt, säger Sonny Karlsson.

bkhacken.se välkomnar Alexander och önskar stort lycka till mellan stolparna.

Huvudpartner

Officiella branschpartners