Bravida Arena

Allsvenskans nya fotbollsarena har fått sitt namn. Bravida Arena blir BK Häckens nya hemmaarena på Hisingen. Arenan blir Göteborgs första stora arena som bär ett företagsnamn. Bravida Arena står klar i slutet av juni 2015.

Hisingens nya arena kommer att bli en levande mötesplats som, tack vare konstgräset, kan nyttjas varje dag året runt. Bravida Arena kommer förutom BK Häckens allsvenska matcher även att rymma Gothia Cup och upp till 1600-timmars breddfotboll. BK Häcken och Bravida har en gemensam vision om att arenan ska bli en mångkulturell mötesplats. Något som bl.a. ska tydliggöras i utsmycknad och restaurangutbud.

– Det känns väldigt bra att hjälpa BK Häcken att realisera visionen om en ny modern arena som andas mångfald. Som företag står vi bakom och hyllar mångfald och vi är väldigt stolta över att arenan kommer att bära vårt namn. Att arenan kommer användas i mycket större utsträckning än många andra allsvenska arenor känns extra roligt då vi jobbar med att ge fastigheter liv, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida.

Avtalet sträcker sig över fem år med option för ytterligare fem år.

– När vi fick möjlighet att namnge arenan var Bravida ett av de första företag vi kom att tänka på. Vi har samarbetat under flera år och visste att vi i mångt och mycket bygger våra verksamheter på samma värdegrund. En värdegrund vi nu kan bli än tydligare med. Det känns oerhört stimulerande och spännande att gå vidare i detta gemensamma projekt, menar BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson.

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners