Inför Häcken – Helsingborg

Bollklubben Häcken tar idag 14.00 emot Helsingborgs IF på Valhalla i årets tredje träningsmatch. De två tidigare matcherna var Lilleström (0 – 0) och Varbergs BoIS (4 – 2). I förra årets möten med Helsingborg blev det förlust på Olympia med 4 – 2 och oavgjort 1 – 1 på Gamla Ullevi. Helsingborg har sedan dess tillsatt Henrik Larsson som manager. Och faktiskt är det på dagen ett år sen Häcken mötte ett lag tränat av Henrik Larsson, 31 januari 2014 spelade Häcken oavgjort (1 – 1) mot Larssons dåvarande klubb Falkenbergs FF.

Helsingborg har spelat en träningsmatch i år, där blev det seger med 4 – 2 mot Östers IF. De kommer med följande matchtrupp:

1. Matt Pyzdrowski (mv), 2. Ilir Berisha, 4. Fredrik Widlund, 5. Johan Mårtensson, 8. Victor Pálsson, 9. Robin Simovic, 10. Anton Wede, 11. Arnór Smárason, 13. Alexander Achinioti-Jönsson, 14. Lalawélé Atakora, 15. Jonathan Larsson, 16. Mikael Dahlberg, 18. Jordan Larsson, 19. Darijan Bojanic, 24. Anton Kinnander, 28. Jere Uronen, 29. Jesper Björkman, 30. Pär Hansson (mv), 31. Elias Andersson, 32. Felix Bindelöv.

Häcken startar med följande lag:

26 Peter Abrahamsson (mv)
27 Joel Andersson – 5 Emil Wahlström – 20 Ronald Mukiibi – 19 Leo Zuta
22 Samuel Gustafson – 12 Mohammed Abubakari – 7 Simon Gustafson
21 Nasiru Mohammed – 24 René Makondele – 14 Martin Ericsson

Avbytare: 29 Alexander Nadj(mv), 25 Egzon Binaku, 28 Adam Andersson, 13 Sebastian Ohlsson, 8 Ivo Pekalski, 17 Gustav Berggren, 18 Alexander Jeremejeff

OBS! Matchen sparkas igång 14.00. Grindarna öppnas 13.00.

Biljetter säljs endast i entrén till Valhalla IP och kostar 50:- för ordinarie. Barn t.o.m 12 år; fri entré. Självklart är det fri entré med årskort. Press och sponsorer hänvisas till huvudentrén och separat entré.

Bortasupporters hänvisas till ståplatsläktaren med ingång i nordöstra hörnet utmed Mölndalsån. På bortasektionen finns servering.

Har du inte möjlighet att se matchen på plats sänder Häcken-TV matchen med tvåkameraproduktion och kommentatorer. Sändningen kostar 89:- och du köper din kod här: HTV-Live BK Häcken vs. Helsingborgs IF 

Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners