Landslagskollen: Ny gulsvart spelare till blågult

Förbundskapten Hans Wildow för pojkar 16/99 har kallat bland andra BK Häckens U17-spelare Atakan Kinali till landslagslägret i Kristinehamn 4-6 februari. Lägret är en förberedelse för pojklandslagets kommande landskamper, mot Belgien och Danmark i mars.

Atakan Kinali har tidigare tillhört BK Häckens ungdomsverksamhet där han varit en av nyckelspelarna i sitt P99-lag under flera år. Den unge mittfältsmotorn har två Sanktan-guld i bagaget och tog steget till U17 redan i somras efter en lyckad vårsäsong. Noterbart är att 15-åringen är född 29 december och tillhör därmed truppens yngste spelare.

Sedan tidigare har även klubbkamraten Mirad Garza haft en permanent plats i det blågula landslaget sedan de inledde sin resa i förra året.

Andrés Jimenez

Huvudpartner

Officiella branschpartners