Succé för årskort 2015- Kampanjpriset fortsätter

Den 15 december startades försäljningen av årskort 2015. Ett kort som innehåller träningsmatcher, cupmatcher och allsvenska matcher. Inte bara på Gamla Ullevi utan även på den nya arenan. Det är alltså ett utmärkt köp för dig som vill säkra din plats på Hisingens nya arena.

Sedan säljstarten har många kort lämnat Gothia Park Academy. Vid årsskiftet var försäljningssiffrorna lika med förra årets total försäljning nämligen 1100. Nu satsar vi ännu högre och behåller kampanjpriset hela januari ut. Därefter höjs priserna stegvis.

Köp ditt kort nu och säkra din plats till alla fotbollsfester 2015. Priser med kampanjpris:

 

                      Vuxen          Ungdom (14-18 år)     Barn (5-13 år)

Långsida     995 :-            795 :-                             595 :-

Kortsida      695 :-            595 :-                             495 :-

 

 Här köper du dina kort online: bkhacken.se/butik

Huvudpartner

Officiella branschpartners