Inför Orlando City SC

Bollklubben Häcken möter Orlando City Soccer Club i den första matchen på träningslägret i Florida. Matchen spelas i Orlando med avspark 20.00 svensk tid (14.00 lokal)och kommer att gå över tre halvlekar.
Häcken kommer från en intensiv träningsperiod i lägret i Fort Lauderdale under perfekta förhållanden, Orlando förbereder sig för sin första säsong i MLS.

Häcken kommer med följande startelva:
Peter Abrahamsson (mv)
Joel Andersson – Emil Wahlström – Simon Sandberg – Leo Zuta
Mohammed Abubakari – Ivo Pekalski – Simon Gustafson
Nasiru Mohammed – Gunnar Heidar Thorvaldsson – Martin Ericsson

Orlando City SC förbereder sig för sin första säsong i MLS, de har tidigare spelat i USL PRO, och har fått fotbollsvärldens ögon på sig efter att de gjort klart med den brasilianske stjärnan Kaká. Head coach Adrian Heath ledde laget till två raka guld under klubbens säsonger i USL PRO, han var tidigare spelare i bl a Everton. Orlandos säsong inleds 8 mars när de möter MLS andra nya lag, New York City FC, i premiären på sin hemmaplan Citrus Bowl. Deras trupp består i dagsläget av 28 spelare, dessutom har de spelare inne på provträning.

Tyvärr finns det inga möjligheter att streama matchen live och vi vet i nuläget inte om vi kan leverera en liverapport. Givetvis kommer matchreferat, intervjuer och annat upp på hemsidan efter matchen.

Huvudpartner

Officiella branschpartners