Internturnering!

Det första av måndagens två träningspass är avslutat. De som spelade mer än en halvlek i gårdagens match mot Florida Gold Coast körde ett eget återhämtningspass med Carl Persson på B-planen som på något sätt slutade med att Calle sitter med en ispåse på knät. Han ska dock snart vara med i matchen igen.

Övriga laget har spel- och passningsövningar innan det är dags för internturnering; fyra mot fyra på liten plan med stora mål. Assisterande tränare Christian Lundström gör Källqvist, Abrahamsson och Nadj sällskap mellan stolparna och konstaterar nöjt efteråt att han inte förlorade en match. 

Det är bra fart i spelet och vi får se flera snygga mål och räddningar, ett antal tacklingar samt en och annan tunnel. Som slutsegrare står till slut laget med Emil Wahlström, Joel Andersson, Nasiru Mohammed och Samuel Gustafson där Emil även får pris för turneringens mest högljudda domarprotest. Peter Gerhardsson verkade nöjd med träningspasset – nu återstår bara två till innan det är dags för lägrets avslutande match mot Fort Lauderdale Strikers på onsdag. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners