Matchförberedande träning

Häcken har precis avslutat sitt sista träningspass innan morgondagens match mot Orlando. Solen sken från en klarblå himmel och det var full fart ute på planen. Alla tränade fullt utom Dardan Rexhepi som har några dagar kvar innan han är fit for fight. Alla? Ja, glädjande nog var det dags för Christoffer Källqvist att återigen ta plats mellan stolparna, han vaktade ena målet i tvåmålsspelet.

Träningen var uppdelad där morgondagens startelva nötte offensiva fasta situationer medan övriga öste på med tvåmålsspel. Internmatchen var fartfylld och slutade 4 – 4 och fick avgöras på straffar. Hemsidan väljer att ge priset för Träningens Spelare till Walid Atta. Först gjorde han mål liggandes på marken, vilt fäktande med benen tills han fick bollen i mål, sen gjorde han en Rabona-straff (skottfoten bakom stödjebenet) i straffsparkstävlingen.
– Jag ville göra mål på ett sätt ingen gjort förut och jag tror nästan att jag lyckades där, skrattade Walid efteråt när vi frågade honom om spelmålet.

Längre fram kommer vi med en startelva och annan matnyttig information inför matchen imorgon. Tyvärr kan vi inte streama matchen, vi håller på att se över vilka möjligheter som finns att ha liverapportering. Avspark är 20.00 svensk tid (14.00 här).

Det kommer tränar- och spelarintervjuer upp här på hemsidan – följ oss även på Facebook och Instagram.

Huvudpartner

Officiella branschpartners