Samuel Gustafson har förlängt!

BK Häcken har skrivit ett nytt kontrakt med mittfältaren Samuel Gustafson som sträcker sig till och med 2016. Samuel kom från Fässberg inför säsongen 2013 och har gjort 23 allsvenska matcher varav 12 från start. Fyra allsvenska mål samt tre assist är hans poängfacit såhär långt. Precis som sin tvillingbror Simon har han nu förlängt sitt kontrakt med ett år.
– Vi är glada och nöjda att Samuel känner att han utvecklas och trivs hos oss, det har egentligen aldrig varit tal om något annat än att förlänga, från någon part. Det är en ung och skicklig spelare som är mycket viktig för laget, säger Sonny Karlsson.

Samuel debuterade 23 juni 2013 på Örjans Vall mot Halmstad med ett inhopp där han efter tre minuter som allsvensk spelare nickade in 2 – 0. Han spelade en framträdande roll i det lag som 2014 slutade femma i Allsvenskan. 21 matcher, varav 11 från start samt sex poäng blev det för den högerfotade mittältaren. 

– Jag tror att båda parter är nöjda med det nya avtalet – nu tar vi SM-guld! hälsar Samuel innan planet lyfter mot träningslägret i Florida.

Huvudpartner

Officiella branschpartners