Sista träningsmatchen på hemmaplan

BK Häcken möter Utsiktens BK på Valhalla ikväll i vinterns sista träningsmatch i Göteborg. Det är årets fjärde match och hittills har det blivit en seger (Varberg), en oavgjord (Lilleström) samt en förlust (Helsingborg) för Peter Gerhardssons mannar. Utsikten är nykomlingar för i år i Superettan och har spelat en träningsmatch, i den blev det förlust mot IFK Göteborg med 3 – 1. Fd Häckenspelarna D Forsell, J Bjurström, J Westermark, D Johansson och M Evensen är alla med i ”Kikens” trupp.

Uppdaterad!
Startelvan:

Alexander Nadj (mv)
Simon Sandberg – Jasmin Sudic – Leo Zuta
Kari Arkivou – Gustav Berggren – Egzon Binaku
Ivo Pekalski – Sebastian Ohlsson
Adam Andersson – Alexander Jeremejeff

Bänk: Peter Abrahamsson (mv), Dardan Rexhepi, Joel Andersson, Ronald Mukiibi, Robert Lipovac, Daniel Krezic, Don Pattanapong

Avspark är kl 18, fritt inträde. Kom och kolla! 

Huvudpartner

Officiella branschpartners