Genrep mot Vålerenga

Det är dags för generalrepetition inför den allsvenska premiären mot Hammarby och BK Häcken tar emot norska Vålerenga IF klockan 13.00 på Valhalla. Peter Gerhardsson har i och med värvningarna av Diego Lugano och Tom Söderberg fått fler valmöjligheter, iallafall på lite längre sikt. Simon Gustafson, Simon Sandberg och Samuel Gustafson är på landslagsläger, Walid Atta är nyopererad och Gunnar Heidar Thorvaldsson har en lättare fotskada och de är därmed inte aktuella för matchen.  

I senaste matchen, cupsemifinalen mot IFK Göteborg, inledde Häcken med ett slags 3-5-2 för att efter en kvart gå över till det mer invanda 4-3-3. Det återstår att se hur Gerhardsson och hans ledarstab väljer att ta sig an den här matchen. 

Vålerenga IF kommer precis som Häcken med en något förminskad trupp men har både Göteborgsbekantingen Kjetil Wæhler och svenske Rasmus Lindkvist med. Precis som för Häcken är det fråga om ett genrep, de inleder seriespelet 6 april mot Strömsgodset.

Avspark 13.00 på Valhalla
Fri entré
Kom och stötta gulsvart inför starten av Allsvenskan 2015!

Huvudpartner

Officiella branschpartners