Kvartsfinal!

Nu gäller det. Bollklubben Häcken har tagit sig till kvartsfinal i Svenska Cupen och ställs idag mot IFK Norrköping. Avspark är kl 16.00 på Gamla Ullevi och inträdet är bara 60 kronor! Gruppspelet är över och nu är det bara cupens raka enkla sanning kvar. Vinn eller åk hem. Inget omspel, ingen andra chans. Det lag som vinner dagens match möter IFK Göteborg på Gamla Ullevi nästa söndag, det andra laget förlorar både sin chans på en titel och får inte delta i kvalspelet till Europa League.

Häcken vann samtliga matcher i gruppspelet med den totala målskillnaden 9 – 3. IFK Norrköping, som mötte Norrby, Ängelholm och Djurgården, vann två och förlorade en. Deras målskillnad var 7 – 3. I Allsvenskan slutade ”Peking” på tolfte plats förra året. Deras bästa målskyttar hette då Emir Kujovic och Alhaji Kamara som gjorde 10 mål vardera, Janne Anderssons lag har även förstärkts med Nicklas Bärkroth som förra säsongen spelade i Brommapojkarna.

Vi behöver ditt stöd på plats på Gamla Ullevi.
Biljettpris: 60 :- för ordinarie, barn t.o.m 12 år fri entré.

Vi ses på Gamla Ullevi!

Huvudpartner

Officiella branschpartners