Sju nya Business Partners i BK Häcken

Spelartruppen är spikad, nyförvärven är på plats och truppen känns bredare och bättre än någonsin!

På affärssidan har glädjande nog i stort sett alla våra tidigare partners valt att förlänga samarbetet med BK Häcken. Det är vi både stolta och tacksamma över. Vi kan också stolt konstatera att BK Häcken har en mängd spännande nyförvärv bland våra partners. Kul att intresset för klubben är så stort! Vi har vässat formen när det gäller utveckling kring samarbetena bland annat genom våra digitala kanaler, vi ger nya nätverksmöjligheter och föreläsningar samt rättigheterna kring Bravida Arena. Vi lägger ner både själ och passion i arbetet med både fotboll och business.

Vi har i dagsläget sju nya Business Partners till BK Häcken och totalt antal nyförvärv för säsongen är närmare 30 st företag. Nedan kan ni läsa om våra sju senaste tillskott i Business-gruppen:

Göteborgs Glasmästeri – komplett glasmästeri med allt från bilglas till glasreparationer, inredningsglas och glasade aluminiumpartier

”För Göteborgs Glasmästeri är BK Häcken en samarbetspartner med god laganda och med personliga anknytningar. Ett 10 årigt samarbete har gett oss ett brett nätverk; med andra ord en ”glasklar” businesspartner, en unik affärsrelation”

Eric Berggren, VD

Kinnarps – möbelföretag med inredning för kontor och offentlig miljö

”Vi känner oss nöjda med vårt val av BK Häcken. Klubbens inriktning på ungdomar och mångfald attraherar oss och vi är spända på den ”hype” vi tror en nybyggd arena ger. Dessutom ser vi fram emot att engagera oss i BK Häckens affärsnätverk och bygga roliga, givande och affärsmässiga relationer.”

Tommy Witedal, VD

Bergkvarabuss – bussbolag

 ”Det fanns inga tvivel om att stödja BK Häcken i deras verksamhet när vi fick chansen. Vi tror och hoppas på ett långt och gott samarbete och ser mycket ljust på framtiden. Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussbolag. Vi har en familjär anda inom företaget och finns alltid där för våra vänner och kunder”.  

Göran Mellström, VD

Svensk Fastighets Förmedling – mäklarbolag

”BK Häcken är det självklara valet för oss med en lokal anknytning till vår verksamhet på Hisingen och en kultur som stämmer överens med vår egen”.

Carl-Johan Billing, VD Göteborg

Signal & Andersson – familjeföretag i femte generationen som tillverkar traditionella charkuteriprodukter

”Vi tycker att BK Häckens profil stämmer bra överens med vårt företag och ett samarbete känns otroligt roligt. Mångfalden både hos vår personal och vårt produktutbud med smaker från många olika länder passar bra ihop med BK Häcken som har kontakter över hela världen inte minst genom Gothia Cup men också genom att man verkar på Hisingen som är en mångkulturell stadsdel. Vidare är vi ett företag som har utvecklats mycket och som satsar på ytterligare utveckling och förstärkt marknadsposition genom vår stundande utbyggnation. På samma sätt är BK Häcken ett lag som avancerat och som ytterligare vill förstärka sin position inom svensk fotboll. Vi tror också att BK Häckens supportrar är rätt målgrupp för våra produkter och ser möjligheter till flera goda affärer och samarbeten. Detta skulle jag säga är bakgrunden till beslutet att stödja BK Häcken”.

Sven-Olof Larsson, VD

Midohtek EL AB – helhetsleverantör av allt inom El, Tele, Data & Larm

”Midohtek EL AB och AS ser fram mot ett gott samarbete, med ”Hisingens stolthet” BK Häcken.

Där vi stöttar det sportsliga från läktaren! Och engagerat försöka delta och nätverka i Häckens affärsnätverk, för att träffa trevliga och intressanta människor och företag”.

Mikael Johansson, VD

HTC – Högtryckscenter – en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning

”Ångtvättbilen har en lång tradition av sponsring ihop med föreningar då vi får bra exponering och samtidigt hjälper idrotten att växa. Häcken är ett spännande projekt med kloka investeringar och fokus på att utveckla och lyfta fram unga spelare till elitnivå. Extra spännande är det med en ny arena”.

Dave Magnusson, VD

 

Vi kör så det ryker!

Thomas Anderson
Försäljningschef, BK Häcken

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners