Thomas Agyepong besöker Häcken

Yttern Thomas Agyepong, född -96, besöker Bollklubben Häcken den här veckan. Agyepong är högerfotad och kommer från Right to Dream Academy i Ghana, samt har ett avtal med Manchester City. Han har tidigare bl a varit lagkapten i Ghanas 17-årslandslag och spelat i Gothia Cup 2 gånger. 
– Vi vill öka konkurrensen på kanterna och det här är en riktigt duktig kantspelare. Vi har följt honom i flera år så nu när vi fick chansen att se honom här hos oss var det inte så mycket att fundera på, säger Sonny Karlsson.

I nuläget är inget klart men tanken är att Agyepong ska spetsa konkurrensen på kanterna i Häcken, han är relativt nyligen tillbaka efter en fotskada och saknar matchträning. Om båda parterna väljer att gå vidare blir det fråga om ett lån. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners