Tom Söderberg är tillbaka!

Försvararen Tom Söderberg återvänder till sin moderklubb BK Häcken efter två år i IF Elfsborg, varifrån han lånades ut till Apollon Smyrnis (Grekland) samt norska Sogndal under 2014. 
– Vi är väldigt glada över att ha Tom tillbaka här hos oss och han är lika glad han, säger Sonny Karlsson. Nu ska vi se till att få honom tillbaka i form och i lika gott slag som när han var här sist.

Tom Söderberg har hunnit bli 27 år gammal och har spelat både pojklags- och Akademifotboll för Bollklubben. Han debuterade i Häckens A-lag i Superettan 2007 och har gjort totalt 148 matcher i gulsvart, varav 59 i Allsvenskan. I Elfsborg blev det under 2013 18 matcher i Allsvenskan. Dessutom har han hunnit med en A-landskamp för Sverige och gjort 9 allsvenska mål. Med sin längd (199 cm) har han mest spelat mittback men även gjort flera matcher som ytterback. Han håller fortfarande på och rehabtränar efter en operation i oktober 2014 och är alltså inte i full fotbollsträning ännu.

Hela Bollklubben Häcken önskar Tom hjärtligt välkommen tillbaka!

Huvudpartner

Officiella branschpartners