U17: Första titeln bärgad

U17 spelade under söndagen final i Hisingsmästerskapet för juniorer. Laget tog sin an Warta IF i en målsprakande tillställning där de gulsvarta segrade med 10-1 (!) och tog därmed säsongens första titel.

BK Häcken öppnade matchen offensivt och kontrollerade händelserna. Lucas Hedlund gjorde 1-0 efter 19 minuter, Ismar Bilajbegovic ökade på till 2-0 fem minuter senare innan Hedlund gjorde det psykologiskt viktiga 3-0 målet strax innan halvtidsvilan.

I andra halvlek handlade det i stort sett bara om ett lag på planen. Martin Krezic gjorde 4-0, pojklandslagsmannen Mirad Garza slog in 5-0 innan landslagskollegan Atakan Kinali ökade på till 6-1 sedan Warta reducerat strax innan.

Slutresultatet skrevs till 10-1 sedan även vindsnabbe Theo Kornbakk kommit med i målprotokollet två gånger om, Krezic hunnit med sitt andra mål och Daniel  Hämäläinen gjort 7-1 målet.

Årets första gulsvarta titel var därmed ett faktum.

Huvudpartner

Officiella branschpartners