U17: Smakstart i Ligacupen

BK Häcken U17 har fått en smakstart på sitt äventyr i Ligacupen. I första matchen mot Stenungsund hade laget 4-0 redan efter 25 minuter. I andra halvlek slappnade laget av något och Stenungsund kunde snygga till slutsiffrorna till 5-3 i gulsvart favör. Målskyttar i matchen blev Lucas Hedlund två gånger om, David Di Lieto, Joakim Åberg samt Ismar Bilajbegovic.

I omgång två väntade Qviding på fina Härlanda Park. Hemmalaget kunde ta ledningen redan i sjunde minuten innan Ismar Bilajbegovic kvitterade en kvart senare. Qviding kunde dock ta ledningen igen innan ytterbacken Felix Stengarn kvitterade omgående.

I andra halvlek bjöd BK Häckens två anfallsess, Theo Kornbakk  och Rasmus Wendt, båda nyligen uppflyttade från P00-laget, på show när Kornbakk stod för två distinkta baljor och Wendt för en. Slutresultatet skrevs även här till 5-3 till Hisingens stolthet som nu leder gruppen på maximala sex poäng. I nästa omgång väntar GAIS den 15 mars på bortaplan.

Huvudpartner

Officiella branschpartners