BK Häcken och BRA i nytt femårsavtal

BK Häcken och klubbens huvudpartner sedan fem år, BRA, har enats om att fortsätta sitt samarbete på denna nivå även under kommande femårsperiod.

BRA Bygg AB och BK Häcken har mycket gemensamt. Utöver att man delar samma värdegrund så är bägge verksamheterna utmanare inom sina respektive marknader och bägge har upplevt en expansiv utveckling. Bägge parter är också överens om att det samarbete man haft har varit en viktig faktor till denna positiva utveckling.

– Femårsavtalet syftar till att vi ska fortsätta stärka varandras profiler, varumärken och värderingar samt att vi tillsammans ska verka för en fortsatt positiv utveckling av våra verksamheter, säger BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson.

BRA  AB har på Göteborgs Kommuns uppdrag uppfört klubbens nya hemmaarena, Bravida Arena. Arenan, som invigs 5 juli med matchen mot Helsingborgs IF, är ett projekt som fört parterna än närmare varandra.

– Vi har haft ett mycket gott samarbete med BK Häcken under den gångna femårsperioden och det var inte svårt för oss att besluta om en förlängning. Långsiktighet och förtroende är viktiga kärnvärden såväl för oss som BK Häcken, säger Magnus Riemer, VD Bra Bygg AB.

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners