Landslagskollen: Simon och Samuel från start i ”unga” U21

Efter övertygande 4-0 mot Ryssland ställdes det ”unga” U21-landslaget mot Norge. Från start fanns både Samuel Gustafson i tröja nummer 9 samt Simon Sandberg med nummer 3 på ryggen.

Sverige imponerande även i denna match och slog norrmännen med hela 6-0. Sandberg gjorde 58 minuter i mittbackslåset medan Samuel Gustafson fick 63 minuter och stod för två målgivande passningar.

– Vi gör en väldigt glädjande insats ikväll, killarna jobbar hårt och noggrant för varandra. Jag skulle säga att det främst är det som gör att vi står som segrare, vårt disciplinerade spel, säger förbundskapten Jens Gustafsson till förbundets hemsida och passar samtidigt på att analysera denna samling:

– Tio gjorda mål framåt ska inte förringas, vi gör det betydligt bättre även offensivt i dagens match där vi hittar och ser fler lösningar. Det är många duktiga spelare i det här laget, men åter igen vill jag lyfta hur enormt de arbetar för varandra. En bra egenskap, avslutar förbundskaptenen. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners