U21: Förlust för ungt U21 i Kalmar

Uppdaterad! Ett lite extra ungt U21-lag mötte Kalmar FF:s dito i U21-serien på tisdagseftermiddagen. Eftersom A-lagets matchtrupp kom hem från Sundsvall samma dag var endast Alexander Nadj, Adam Andersson, Gustaf Berggren och Walid Atta med från A-laget. Matchen som spelades på Gasten i Kalmar präglades av kamp och bra tempo och slutade 1 – 0 till hemmalaget KFF. Glädjande för Häcken var att Walid Atta gjorde comeback efter sin skada, Walid kunde spela sina förutbestämda 60 minuter utan några känningar.
– Vi stod upp bra med vårt unga lag, trots att det blev mycket försvarsspel för oss idag, säger Teddy Olausson. Vi tryckte på i slutet då Kalmar fick en man utvisad med en kvart kvar men det räckte inte riktigt hela vägen.

Startelvan:
Nadj
Andernil – Thongsomboom – Atta – Falkenby
Berggren – Adam Andersson – Skoglund
Sana – Lipovac – Krezic

Huvudpartner

Officiella branschpartners