U21: Förlust mot Helsingborg

Häckens U21 begick årsdebut på en något gropig Tuvevallen i det vackra vårvädret på tisdagskvällen. Matchen blev en ganska stängd historia fram till sista 15-20 minuterna då hemmalaget skapade flera mycket kvalificerade målchanser utan att få in bollen i mål. Helsingborg hade dessförinnan lagit ledningen efter en stolpretur på en frispark.
Matchen slutade därmed 0 – 1.
– Vi saknar helt djupledsspel de första 75 minuterna, när vi väl får igång det skapar vi fyra frilägen och hade vi haft ett djupledsspel hela matchen hade vi säkert kunnat vinna, säger tränare Christian Lundström. En annan faktor är att för få spelare är fokuserade på att göra mål, det blir en passning istället för ett avslut.

Häckens startelva:
Abrahamsson
Joel A. – Wahlström – Thongsomboom – Binaku
Ohlsson – Berggren
Adam A. – Jeremejeff – Olausson
Rexhepi

Albin Skoglund ersatte Jeremejeff i halvtid, även Mark Fezarit och Muba Sana fick speltid.

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners