U21: Seger i Borås

BK Häckens U21-lag besegrade Elfsborg med 1 – 0 på bortaplan under tisdagskvällen. Målskytt, eller snarare målnickare, var Joakim Olausson efter ett fint inlägg från David Frölund. Diego Lugano, Häckens uruguayanske nyförvärv, spelade 60 minuter i par med Jasmin Sudic. Det var bestämt innan att han endast skulle spela en timme.
– Vi var stabila och släppte till väldigt få målchanser, säger Christian Lundström, Häckens assisterande tränare. Vi fightades och var det bättre laget, samtidigt ville vi helst ha ett lite bättre djupledsspel än vad vi åstadkom. Men sammantaget gör vi det tillräckligt bra för att vinna mot Elfsborg i Borås, det är alltid en tuff match.

U21-lagets startelva:
Källqvist
Frölund – Lugano – Sudic – Binaku
Berggren – Pekalski – Ohlsson
Adam A. – Skoglund – Olausson

Huvudpartner

Officiella branschpartners