Walid Atta till Genclerbirligi

BK Häcken och turkiska Genclerbirligi kom idag överens om en transfer för mittbacken Walid Atta. 28-årige Atta kom från Helsingborgs IF för ett drygt år sedan och gjorde 26 matcher i Allsvenskan 2014. 
– Walid har haft en öppning i sitt kontrakt för en övergång till utländsk klubb om vissa förutsättningar uppfylls för honom och BK Häcken. Nu har detta hänt och vi väljer att släppa honom med omedelbar verkan, vi ser att de 5 mittbackar vi har kvar i truppen kommer att lösa detta på ett bra sätt för oss och vi tackar för den här tiden och önskar honom lycka till med hans fortsatta karriär, säger Sonny Karlsson.
 
I Genclerbirligi blir Atta lagkamrat med bl a Moestafa El Kabir. Laget ligger för närvarande på åttonde plats i den turkiska högstaligan. Övergången träder i kraft omedelbart.?
 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners