”Krickan” inför Falkenberg

Inte nog med att han räddade två straffar i bortamatchen mot Halmstad och höll nollan mot Örebro, Christoffer Källqvist stod för ännu en matchavgörande insats i bortasegern mot Malmö FF där han gjorde tre viktiga räddningar och såg till att det var Häcken som gjorde det första målet. 
– Vi har fått till ett bra flyt i spelet och har haft ett riktigt gediget försvarsspel i de senaste matcherna. Visst är det som målvakt skönt att kunna bidra med att göra de där räddningarna, får Malmö in ett mål där kan ju matchbilden förändras helt. Samtidigt ska vi sträcka på oss, att bara släppa till fyra målchanser på bortaplan mot MFF, då har vi tillsammans gjort en jäkligt bra insats.

Häckens segersvit på tre matcher har gjort att laget klättrat i tabellen, målvaktsveteranen tycker att hela laget lyft sig.
– Jag tycker vi gör det bra, vi kämpar för varandra och spelet har lyft sig mer och mer. Det känns bra!

När det gäller kvällens match mot Falkenberg vet ”Krickan” vad som krävs.
– Falkenberg är ett bra lag. Om vi ska ta poäng idag krävs en minst lika stor kämpainsats som mot Malmö, säger Källqvist. Det är bara att ställa in sig på att det är ett jäkla slit som krävs för att göra ett bra resultat, Falkenberg har gjort det bra.

Avspark på Gamla Ullevi 19.00 ikväll

Välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners