Notiser från Gothia Park

Paulinho har landat!
Häcken nygamla brasilianska forward landade på onsdagskvällen och deltog i dagens träning på GPA. Trots att det var ett mycket tufft spelpass var han med hela träningen och såg fräsch ut. Tyvärr är han inte spelklar förrän uppehållet men han kommer alltså träna med laget fram till dess och vara helt redo när det väl är dags.

Bravida Arena 
Inflyttningen närmar sig med stormsteg, i dagarna besökte Göteborgs-Posten Häckens blivande hemmaborg. Du har väl köpt biljett till invigningsmatchen mot Helsingborg? Biljetterna köper du här : Ticnet Bravida Arena eller i Scandinaviums biljettkassa.

Nyopererad lagkapten
Martin Ericsson har genomgått en operation för att bli kvitt smärtan i hälarna men dök upp vid gott mod på fredagens träning. Vi ber att få återkomma med närmare detaljer om rehabiliteringstiden för vår lagkapten.

Inget Copa America för Lugano
Häckens mittback Diego Lugano blev inte uttagen i Uruguays landslagstrupp till sommarens Copa America. Tyvärr räckte inte hans utmärkta insatser i Allsvenskan för att han skulle återta sin plats i Oscár Tabarez landslag.

Huvudpartner

Officiella branschpartners