U21: Comeback för Paulinho

På tisdagen spelade BK Häckens U21 mot Falkenbergs FF på Tuvevallen och det var äntligen dags för ett kärt återseende för alla Häcken-supportrar. Paulinho spelade från start i matchen som slutade 1 – 1.
– Det var väldigt kul att se honom i match igen, han har en bit kvar innan han är i matchform men det såg bra ut, säger Häckens tränare Christian Lundström.

Den brasilianska anfallaren får ju inte delta i tävlingsspel med A-laget förrän efter 15 juli då transferfönstret öppnar. Mohammed Abubakari var tillbaka efter sin skada och spelade som planerat 45 minuter och såg väldigt pigg ut, ett positivt besked inför kommande allsvenska matcher. Sebastian Ohlsson fick testa att spela mittback och gjorde det utmärkt enligt Lundström.

– Vi gör en helt OK match men är lite för uddlösa framåt. Vi tar ledningen genom Adam Andersson som trycker in bollen efter passning från Joakim Olausson, sedan har vi bud på 2 – 0 men istället får de in en kvittering efter en hörna, säger Lundström. Vi fightas bra och är det bättre laget, jag tror Falkenberg är mer nöjda med oavgjort än vad vi är.

– Sammantaget har vi i år sett en positiv utveckling på våra unga spelare, samtidigt som det resultatmässigt gått tungt. Mycket av det beror på att vår offensiv inte är så bra som vi vill, vårt målsnitt är ovanligt lågt hittills, avslutar Lundström.

Startelvan:
Abrahamsson
Fezarit – Ohlsson – Thongsomboom – Binaku
Abubakari – A. Andersson – Paulinho
Berggren – Rexhepi – Olausson

Huvudpartner

Officiella branschpartners