U21: Stark insats i Malmö

Häckens U21 stod för en stark prestation när man på tisdagskvällen hämtade upp ett 3-målsunderläge till 3 – 3. Tyvärr höll det inte hela vägen utan det blev förlust med 4 – 3.
– Vi möter ett skickligt Malmö och gör en svag första halvtimme där vi blir ordentligt straffade. Efter det tar vi oss in i matchen på ett starkt sätt och lyckas kvittera. Vi forcerar på slutet av matchen när vår äldsta spelare ute på plan är född 1995 och är riktigt nära att kvittera, för andra gången i matchen, på en hörna i slutet, säger Christian Lundström.

Häcken startade med följande lag:
Abrahamsson (mv)
Fezarit – Thongsomboom – E. Gustafson – Binaku
Ohlsson – Berggren – Adam A.
Jeremejeff – Rexhepi – Olausson

Ohlsson och Rexhepi gick av i halvtid och Alexander Jeremejeff efter 60 minuter. Då hade ”Alex” hunnit med att bli tvåmålsskytt, Häckens tredje mål gjordes av Joakim Olausson. Kuriosa i sammanhanget var att bröderna Tobias och Muba Sana för första (?) gången möttes i en match – Tobias för MFF och lillebror Muba för Häcken.

Huvudpartner

Officiella branschpartners