Gerhardsson inför Randers

Det har väl inte undgått någon att Bollklubben Häcken numera är tillbaka på Hisingen. På lördagen spelar gulsvart sin första match på sin nygamla hemmaplan Bravida Arena. För motståndet står danska FC Randers som å sin sida förbereder sig för Europa League-kval.

– Det känns bra givetvis att få inviga vår nya hemmaplan, vi hade ett träningspass där idag och spelarna var odelat positiva, säger Peter Gerhardsson.

Det har varit en intensiv första träningsvecka som ska krönas med match, fystester och träningspass har varvats med U21-match mot Elfsborg (0 – 0) samt paintball.
– Det blev lyckat med paintball, lag Frölund besegrade lag Ericsson med 3 – 2 och det uppstod en hel del situationer, berättar Peter som inte vill gå in på för många detaljer annat än att vissa spelare blev lite för ”trigger-happy” och träffade medspelare.

Randers och Häcken träningsmatchade även förra sommaren, då slutade det 2 – 2 i Danmark. I matchtruppen ingår årets sommarproffs Albin Skoglund. Mer om honom kommer snart här på hemsidan.

Matchtruppen
Målvakter: Källqvist, Abrahamsson
Backar: Sudic, Wahlström, Arkivuo, Zuta, Sandberg, Binaku, J. Andersson
Mittfält: Pekalski, Abubakari, Olausson, Berggren, Mohammed, Samuel G., Makondele, A. Andersson
Forwards: Rexhepi, Thorvaldsson, Jeremejeff, Paulinho, Skoglund

Avspark 15.00
Matchen är stängd för media och publik

Huvudpartner

Officiella branschpartners