Landslagskollen: Samuel Gustafson nätade

I går var det upplagt för en ny landskamp för det nya U21-landslaget som tog emot Albanien på Sollentunavallen. I startelvan fanns återigen Simon Sandberg och Samuel Gustafson.

Carlos Strandberg gjorde 1-0 redan i tjugonde minuten innan Samuel Gustafson utökade till 2-0 i andra halvlek efter ett fint nummer. Med kvarten kvar rundade Sam Lundholm målvakten och satte dit 3-1. Carlos Strandberg hann med att notera sig i målprotokollet en andra gång genom att på ett kliniskt sätt från ingen vinkel alls borra in 4-1.

– Jag måste framhäva att det var ett starkt arbete av laget för att klara av att gå segrande ur denna match. Vi har varit noggranna med att påpeka att det är något som vi kräver och idag var det utslagsgivande, säger Jens Gustafsson till förbundets hemsida och avslutar:

– Jag tycker vi lämnar över ett väl förberett lag där vi testat många spelare som svarat upp med goda insatser. Det finns ett bra underlag inför höstens EM-kval.

Samuel Gustafson i tröja nummer 9 spelade samtliga 90 minuter medan Simon Sandberg, som redan spelat 90 minuter i landskampen innan, fick 63 minuter denna gång i tröja nummer 5.

Huvudpartner

Officiella branschpartners