Landslagskollen: Sandberg och Gustafson från start mot Finland

Det nya U21-landslaget spelade mot Finland i helgen i Helsingfors. I den svenska startelvan fanns både Simon Sandberg som spelade 90 minuter samt Samuel Gustafson som tvingades utgå redan efter 32 minuter.

– Vi är inte nöjda med hur den första halvleken såg ut. Vi gör många tekniska fel vilket ger Finland möjligheten att skapa farliga chanser. Vi växer in i det i andra halvlek, blir noggrannare och tydligare i vårt spel. Vi får ett bättre flow i anfallsspelet och skapar många chanser som vi borde ha förvaltat bättre än vad vi gjorde under matchen, säger förbundskapten Jens Gustafsson till förbundets hemsida.

Matchen slutade 0-0 där även förra Häcken-spelaren Carlos strandberg fick ett 25 minuters inhopp.

Huvudpartner

Officiella branschpartners