Stängd match mot Randers

På lördag träningsspelar Hisingens Stolthet mot danska Randers FC. Matchen spelas på Bravida Arena med start 15.00. Matchen är stängd för såväl media som publik med undantag av speciellt inbjudna årskortinnehavare. Matchen är en testmatch dels för spelare men också för att testa tekniska system samt brandskydd och utrymning. 

Som årskortsinnehavare har man tillsammans med sina seriebiljetter erhållit en voucher som gäller för lördagens match. Mot uppvisande av årskort samt voucher i biljettkassan, i huvudbyggnaden, erhåller man en inpasseringsbiljett. Biljettkassan öppnar 14.00.

Notera att det är endast årskortsinnehavare med en speciell voucher som erhåller entré. Got Event står som arrangör av testmatchen tillsammans med BK Häcken

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners