U21: En chansrik mållös match

Häckens U21 tog sig an Elfsborgs dito i en seriematch på GPA på tisdagskvällen. Det blev en välspelad och chansrik match där båda lagens målvakter fick göra avgörande räddningar för att hålla nollan. 
– Förutsättningen inför var att vi gjort ett träningspass efter uppehållet och att vi skulle gå ut och köra för fullt direkt och inte hålla igen, sa Häckens tränare Christian Lundström. Så matchbilden blev lite som förväntat, vi är bra, till och med väldigt bra, första 30 minuterna i båda halvlekarna. 

Häcken, med en pigg Paulinho på topp, inledde som sagt på ett utmärkt sätt. Gustav Berggren och Adam Andersson tog hand om det centrala mittfältet och det var Häcken som hade kommandot. Elfsborg hade svårt att hålla i bollen men kom till några lägen med bollar i djupled. Den andra halvleken fungerade båda lagens anfallsspel bättre och både Paulinhos (två gånger) och Adam Anderssons avslut stoppas endast av Elfsborgs målvakt Abbas Hassans fingertoppar från att bli mål. Även Elfsborg tvingar Peter Abrahamsson till två riktigt svettiga räddningar samt har ett skott i insidan stolpen. Sammanfattningsvis visade hela Häcken stor energi och vilja matchen igenom och det är svårt att tänka sig en bättre genomkörare efter ett uppehåll.

Startelvan:
Abrahamsson
J. Andersson – Ohlsson – Söderberg – Binaku
Berggren – A. Andersson
Skoglund – Jeremejeff – Olausson
Paulinho

Byten:
45: Jeremejeff ut – Fezarit in
45: Söderberg ut – Thongsonboom in
85: Binaku ut – Sana in

Huvudpartner

Officiella branschpartners