Gothia Cup: U13 och U19 vidare till fredagen

Den klassiska torsdagen är över. En intensiv dag fylld med fotboll från tidig morgon till sen kväll resulterar i tre matcher och oftast den dagen de flesta lag åker ur turneringen.

Av 18 BK Häcken-lag finns nu två som spelar vidare i A-slutspel under fredagen. U13 inledde morgonen med en stabil seger på Heden, fortsatte på eftermiddagen med att slå skickliga KVF Segeberg innan Skoftebyns IF besegrades under kvällen efter imponerande spel. De gulsvarta spelar kvartsfinal i morgon kl 08.00 på Valhalla IP där Brommapojkarna står för motståndet.

U19/B18 inledde sin dag med att slå engelska NCF Elites med 4-2 innan tyska Ellerau fick se sig besegrade i sextondelen med samma siffror. Bollklubben spelar i morgon kl 09.15 mot BK Forward på Slottskogsvallen.

Under fredagen inleds även finalerna i Gothia Cup och samtliga med BK Häcken-årskort har fritt inträde. Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners