Michiel Hemmen klar för Häcken!

BK Häcken är överens med den holländske forwarden Michiel Hemmen om ett kontrakt som löper året ut. Hemmen, som är kontraktslös, kommer närmast från holländska SC Cambuur där han på sina tre säsonger gjort 27 mål – 17 på 27 matcher i andradivisionen och 10 på 36 i Eredivisie.
– En storväxt hårt arbetande forward som gjort ganska många mål på holländsk elitnivå, vi behöver en forward i och med skadan på Alexander Jeremejeff och när Thorvaldsson lämnat, säger Sonny Karlsson.

Hemmen är som sagt en kraftfull spelare (193 cm, 85 kg) som fick sitt stora genombrott säsongen 2012-13 när han gjorde 17 mål på 27 matcher i holländska andradivisionen Jupiler League för Cambuur, vilket även hjälpte dem att gå upp i Eredivisie. Följande säsong blev det 7 mål på 26 matcher i Eredivisie och 2014-15 tre mål på 12 matcher. Säsongen 2010-11 gjorde Hemmen 20 mål på 30 matcher i Jupiler League, då för AGOW Apeldoorn.

Michiel Hemmen gör sin första träning med sina nya lagkamrater imorgon onsdag.

Huvudpartner

Officiella branschpartners