Så här hittar du på Bravida Arena

På söndag är det dags för den historiska premiären på Bravida Arena. Här följer info om hur du hittar på arenan.

Biljetter

Det finns endast ett fåtal biljetter kvar till den historiska premiären. Enklast köper du dessa via ticnet.se. Om det finns biljetter kvar på söndag köper du dessa i biljettkassan till höger i huvudbyggnaden. Biljettkassa för gästande supporters finns vid bortasektionen C

Undanlagda biljetter hittar du i Informationen vid biljettkassan.

Press

För ackreditering ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Entréer

Majoriteten av publiken kommer att nyttja entré ”D E F G H J”. Denna entré kallas också huvudentrén och är belägen på arenans västra sida.

Har du biljett på sektion A eller B hittar du din entré i sydöstra hörnet. Entré ”A-B”

Gästande lags publik nyttjar entré C som du hittar i nordöstra hörnet.

För partners, sponsorer och VIP-gäster andvänds entré ”Lounge” i huvudbyggnaden.

Entré ”Reception” i huvudbyggnaden är endast till för personal, spelare, domare, delegater och funktionärer.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G” vid huvudentrén. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. På söndagens match gäller årskort bredd / ungdom plats på sektion G ståplats. 

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. I Fan Zone hittar du vårt stora serveringstält med öl och vinrättigheter samt massor av läcker mat från grillen. Dessutom besöks vi varje match av ca två food trucks som sereverar spännande mat från världens alla hörn. På söndagens premiärmatch kommer  Clásico med argentinska specialiteter och jamaicanska Jammin att finnas på plats. Samtliga serveringar tar emot såväl kort- som kontantbetalning.

Fan Zone

På västra sidan av arenan byggs BK Häckens Fan Zone upp. Här kan du utmana dina vänner i bl.a Fifa 15 eller prickskytte. Vår partner Bohus bjuder på kaffe i Bohus-tältet. I vårt stora serveringstält kan du köpa god mat från grillen. Serveringstältet har också öl- och vinrättigheter. I Fan Zone finns också en livescen där Andra Generationen bjuder på härlig livemusik från ca 16.00. Fan Zone öppnar 15.30.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 12.30

Fan Zone öppnar 15.30

Entréspärrarna öppnar 16.00

Invigningsceremoni startar 17.15 så vi rekommenderar samtliga att vara på plats på läktarna då.

 

Välkomna till en historisk premiärmatch!

Huvudpartner

Officiella branschpartners