Tack för allt, Diego!

Den före detta landslagskaptenen för Uruguay Diego Lugano meddelade idag att han inte återvänder till BK Häcken. Det blev 11 allsvenska matcher i Bollklubbens gulsvarta tröja för mittbacken som tidigare spelat för bl a Fenerbahce, Paris Saint-Germain och Sao Paolo.
– Vi är både stolta och glada över att vi fick ha Diego här, han har lärt oss massor och varit en ledare, en kapten, för oss under våren, säger Sonny Karlsson. Det är en gentleman som pratat med alla och visat högsta kvalitet i allt, både på och utanför planen.

Här är Diegos avskedsord till Häcken:

I want to thank everyone at BK Häcken – managers, coaches, supporters and my fellow team-mates – for the opportunity to be a part of this great club and for my unforgettable months with you. I am currently examining offers from other clubs, so I have decided to communicate with the club that from now on they can feel free to look elsewhere for a replacement, as I absolutely do not want to abuse their excellent predisposition and tolerance with me.

I wish you all success and warmly thank you again for the experience of these shared months.

Diego Lugano

Huvudpartner

Officiella branschpartners