U21: Paulinho dubbel målskytt

Häckens U21 besegrade på bortaplan Falkenbergs dito med 2 – 1 efter två mål av Paulinho. Det var en bra match där Häcken skapade mycket i den första halvleken och det var endast avsluten som inte höll tillräckligt hög klass och det stod  0 – 0 i halvtid. I andra halvlek har Häcken ett ännu större spelövertag men skapar inte lika många chanser. Men så får Paulinho chansen på en frispark från strax utanför straffområdet och skruvar in den i första krysset. Falkenberg har inte många chanser men de får till ett av matchens avslut, en halvvolley från 30 meter rätt upp i krysset. Häcken jobbar dock vidare och Paulinho sätter 2 – 1 som även blir slutresultat.

– Vi gör en bra match där våra avslut hamnade på sidan över sånt vi kan utveckla, säger tränare Christian Lundström.

Huvudpartner

Officiella branschpartners