”Vi ska gå ut och köra anfallsfotboll”

Samuel Gustafson var avstängd senast mot Hammarby men känner sig redo för drabbningen mot Kalmar på lördag.
– Det känns bra nu, även om det var värdelöst att vara avstängd förra matchen så har det varit bra att träna på och komma i balans med kroppen. Jag spelade ju landskamper (Yngre U21) under uppehållet och så men nu känns allt bara bra.

Samuel har bara goda minnen av förra årets hemmamöte med Kalmar.
– Det kändes lite som min första match från start där jag startade i full konkurrens om man säger så. Vi vann med 4 – 1, jag gjorde två assist och vi hade några riktigt goa anfall.

Att han trivs med sin nya hemmaplan går inte att ta miste på.
– Vi har chansen till en nystart nu med en ny arena och jag vill att vi ska gå ut och köra anfallsfotboll här, vi har ändå gjort sex mål på två matcher och jag tycker att vi bara ska fortsätta ösa på.
– Nu tycker jag vi ska fortsätta som vi spelade mot Helsingborg, att det är vi som tar initiativet. Här på vår arena ska vi göra det, mattan är helt jämn och perfekt för ett snabbt passningsspel, det är bara att spela bollen till varandra. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners