Information inför dagens fotbollsfest

Dags igen för ny fotbollsfest på Hisingen och Bravida Arena. De fyra första hemmamatcherna på Hisingen har bjudit på tio hemmamål, härlig stämning och mycket folk på läktarna. Nu är det dags igen!

Fan Zone

BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar redan 14.30 på lördag och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 15 eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. Fina priser finns att vinna. Köp dina souvenirer eller njut av en god kopp kaffe som vår samarbetspartner Bohus bjuder på.

I Fan Zone före matchen seerverar två av Göteborgs bästa food trucks härlig nylagad mat. Vi besöks idag av Rolling Bistro och El Classico.

I vårt stora serveringstält kan du ladda upp inför matchen med god mat och dryck. Öl och vin-rättigheter finns, självklart måste du vara 18 år för att köpa alkoholhaltiga drycker. Dessutom blir det härlig livemusik i tältet från ca 15.00 då David Ander står på scen.

Biljetter

Vi rekommenderar alltid förköpsbiljetter som är både billigare och köfria. Enklast köper du dessa via ticnet.se. Där kan du skriva ut biljetten hemma alternativt välja mobilbiljett. Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 14.00.

Direkt till biljettbokningen: Ticnet: BKH-MFF

Undanlagda biljetter hämtas i Informationen i biljettkassan.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid!

Press

För ackreditering ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller plats på sektion G ståplats.

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. I Fan Zone hittar du vårt stora serveringstält med öl och vinrättigheter och god mat. Dessutom finns alltså de läckra food trucksen El Classico och Rollin Bistro på plats idag.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan, där förra huvudentrén låg.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 14.00

Fan Zone öppnar 14.30

Entréspärrarna öppnar 15.00

Välkomna till ännu en fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners