Sandberg till U21 – Zuta och Arkivuo till landslaget!

Leonard Zuta är återigen uttagen till Makedoniens landslag och Simon Sandberg är uttagen till Sveriges U21-landslag. Makedonien möter Luxemburg och Spanien i EM-kvalet medan Sveriges U21 den 3 september gör sin första match i kvalet till U21-EM i Polen 2017. Dessutom spelar laget en landskamp mot Polen den 8 september.

Leonard Zuta har spelat alla matcher utom en för Häcken i år och har de senaste matcherna tagit steget in från vänsterbacken till mittback och gjort det med den äran. Mot framförallt Spanien blir det härligt att se killen från Järnbrott mot spelare som Pedro och David Silva.

Kari Arkivuo är återigen med i Finlands landslagstrupp. Vårt östra grannland ställs mot Grekland och Färöarna.

Simon Sandberg har gjort som Zuta men tvärt om – gått från mittback till högerback – och var med i det s.k Yngre U21-landslaget tidigare i år.

Med i ”nya” U21-landslaget är även Simon Gustafson och Carlos Strandberg.

Huvudpartner

Officiella branschpartners