U19: Kryss borta mot Malmö FF

Efter Gothia Cup-vinsten för andra året i rad är U19-laget tillbaka i vardagen. De gulsvarta inledde omstarten i förra helgen med att besegra Landskrona hemma med 4-2 efter mål av Daniel Krezic, Robert Lipovac, Haris Avdiu och Muba Sana.

Under lördagen väntade ett tufft bortamöte mot MFF. De himmelsblå tog ledningen i den 22:a minuten efter ett nickmål signerat Mattias Andersson. Det var en intensiv match med mycket dueller där domaren under första halvlekens sista kvart delade ut hela sex gula kort. 

Den andra halvleken inleddes även den med utdelning av gula kort, något som drabbade ytterbacken Mark Ferazit två gånger om på kort tid i inledningen, och därmed renderade i att Bollklubben fick jaga kvittering med endast tio spelare.

De gulsvarta knöt dock ihop näven, fortsatte jaga och lyckades till slut även få in det efterlängtade målet i minut 84 av Daniel Krezic. 

Efter 15 spelade omgångar ligger BK Häcken tvåa i tabellen på 32 poäng, en poäng mindre än serieledande IFK Göteborg. Nästa match spelas hemma på GPA den 8 augusti mot Lunds BK med avsparkstid 14.00

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners