BK Häcken- för barn på flykt

30 miljoner barn befinner sig just nu på flykt i Europa och världen. Barn som vi kan hjälpa. Därför startar BK Häcken idag en insamling i samarbete med UNICEF. 

Tillsammans med UNICEF kämpar vi för alla barn. Det finns idag 30 miljoner barn som befinner sig på flykt i Europa och världen. Barn som vi kan hjälpa. Därför startar vi nu denna insamling! Insamlingen går till UNICEFs katastroffond och deras arbete med barnen som just nu är på flykt.

– Det är just nu en oro i världen som vi inte kan blunda för. Miljontals människor tvingas på flykt och vi kan hjälpa. Nu hoppas vi att våra fans och sponsorer sluter upp bakom oss i denna insamlingen, säger BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson.

Som en del i insamlingen kommer BK Häcken att skänka samtliga försäljningsintäkter från den Allsvenska matchen mot Halmstads BK på måndag. Intäkterna från lounge, kiosker, souvenirer och lotteri kommer oavkortat att gå till insamlingen hos UNICEF.

Hjälp oss att hjälpa och gå in på insamlingen hos UNICEF här: https://unicef.se/egna-insamlingar/bk-hacken-for-barn-pa-flykt

Du kan också SMS:a ett bidrag. Skicka KÄMPA 3262 till 72 900 så skänker du 50 kr till vår insamling.

Alla kan vara med och varenda krona gör skillnad. Låt oss tillsammans göra skillnad!

bkhacken.se

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners