Inför BK Häcken – Delhi Dynamos

Efter några dagars träningsuppehåll har Bollklubben Häcken varit igång sedan i måndags och på torsdagskvällen tar man sig an indiska Delhi Dynamos i en träningsmatch på Bravida Arena. Det blir klubbens första möte med ett indiskt lag på svensk mark, Dynamos saknar ju som bekant inte namnkunniga stjärnor. Världens kanske mest kända vänsterback Roberto Carlos är spelande tränare, fransmannen Florent Malouda är med, liksom en av grannlandet Norges mest framgångsrika spelare genom tiderna – John Arne Riise.
– Matchen mot Dynamos blir en perfekt del av vår träningsvecka inför ligamatchen mot Halmstad på måndag, säger Peter Gerhardsson. Vi kommer att använda många spelare i matchen för att alla ska komma upp i matchform.

Delhi Dynamos är en klubb i den nystartade indiska ligan ISL – Indian Super League – som förbereder sig för sin andra säsong med ett två veckor långt träningsläger på Kviberg. De slutade femma i ligaspelet men har alltså förstärkt laget med spelande manager Roberto Carlos (Brasilien, Inter, Real Madrid och Fenerbahce bl a), franska landslagsmannen Florent Malouda (Lyon, Chelsea) samt John Arne Riise (Liverpool, Roma). Matchen mot Häcken, och träningslägret i Göteborg, är en viktig del i lagets förberedelser inför säsongen 2015-16.

Häckens matchtrupp ser ut som följer:

1Christoffer Källqvist (mv)
3Jasmin Sudic
4Tefu Mashamaite
5Emil Wahlström
7Niels Vorthoren
8Ivo Pekalski
9Dardan Rexhepi
11Paulo De Oliveira
12Mohammed Abubakari
13Sebastian Ohlsson
14Martin Ericsson (K)
15Kari Arkivuo
18Alexander Jeremejeff
21Nasiru Mohammed
22Samuel Gustafson
23Simon Sandberg
24Rene Makondele
25Egzon Binaku
26Peter Abrahamsson (mv)
27Joel Andersson
28Adam Andersson
31Michiel Hemmen

Avspark 18.00 på Bravida Arena, gratis inträde!

Huvudpartner

Officiella branschpartners