Information inför ditt besök i kväll

Dags igen för ny fotbollsfest på Hisingen och Bravida Arena. BK Häcken är fortfarande obesegrade på Bravida Arena och har på den nya arenan ett sanslöst målsnitt på hela 2,87 mål per match.. Tillsammans med er så ser vi till att sviten håller i sig när vi idag tar emot Åtvidaberg!

Halva priset

Du som har Svenska Spels spelkort köper dina biljetter för halva priset. Erbjudandet gäller samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan under september månad. Erbjudandet gäller endast vid köp i biljettkassan på arenan och mot uppvisande av spelkort eller Svenska Spels app.

Fan Zone

BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar idag 17.30 och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 15 eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. Fina priser finns att vinna. Köp dina souvenirer eller njut av en god kopp kaffe som vår samarbetspartner Bohus bjuder på. Idag finns dagens matchvärd Holmgrens Bil på plats och kryddar eventytan med ytterligare aktiviteter och tävlingar.

Notera att vårt serveringstält inte har öppet inför dagens match

Biljetter

Vi rekommenderar alltid förköpsbiljetter som är både billigare och köfria. Enklast köper du dessa via ticnet.se. Där kan du skriva ut biljetten hemma alternativt välja mobilbiljett. Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 17.00. Direkt till biljettbokningen: Ticnet: BKH-ÅFF

Undanlagda biljetter hämtas i Informationen i biljettkassan.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid för att slippa köa!

Press

För ackreditering ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller plats på sektion G ståplats.

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Vårt serveringstält utanför arenan i fan zone håller tyvärr stängt idag. Vi rekommenderar er därför att ladda upp inför matchen på annat ställe. Vi tipsar om Kville Biljard på Kvilletorget eller Whopsie Daisy på Wieselgrensplatsen.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan, där förra huvudentrén låg.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 17.00

Fan Zone öppnar 17.30

Entréspärrarna öppnar 18.00

Välkomna till ännu en fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners