Information inför ditt besök i kväll

Dags igen för ny fotbollsfest på Hisingen och Bravida Arena. BK Häcken tar i dag emot Delhi Dynamos från Indian Super League. Hos gästerna hittar vi bland annat John Arne Riise, Toni Doblas, Florent Malouda och spelande tränaren Roberto Carlos. Carlos som dessutom har lovat att han kommer att finnas på planen i kväll.

Här följer information inför kvällens match:

Fri entré

Som ett led i båda klubbarnas arbete med sociala frågor har man enats om att öppna upp portarna och bjuda på fri entré. Detta för att möjliggöra för alla att uppleva stjärnorna. Du kan alltså se högklassig fotbollsunderhållning helt gratis.

Entréer och sektioner

Arenan öppnar idag kl 17.00. Entré sker idag från huvudentrén ” Entré DEF” som ligger på arenans västra sida mot Lundbybadet. Sektionerna som är öppna för allmänheten idag är: D, E, F, G, H, J. Se arenaplan här: Bravida ArenaHedersläktaren; sektion L är endast öppen för sponsorer och speciellt inbjudna.

Notera att det är onumrerat och fri sittning inne på arenan.

Press

För ackreditering ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”. Det går utmärkt att ackreditera sig på plats. Tänk på att ha presskort eller mediapapper med dig.

Serveringar

De sedvanliga kioskerna i anslutning till läktarna är idag öppna.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan, där förra huvudentrén låg.

För bilburna rekommenderar vi den ordinarie parkeringen vid arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Grusparkeringen som sköts av våra ungdomslag är dessvärre stängd idag p.g.a fotbollsmatch på grusplanen. Skulle den stora parkeringen bli full rekommenderar vi parkeringen på Volvo Lundby.

Live Stream

Kan du inte själv vara på plats ikväll kan du se matchen via vår live kanal. Matchen kostar 79:- och du hittar den här: BKH – Delhi D Live

Öppettider

Entréerna öppnar 17.00

Avspark 18.00

Välkomna till ännu en fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners