Landslagskollen: Garza inbytt i 7-2 seger

Sveriges P16-landslag inledde Syrenka Cup med att besegra Luxemburg med hela 7-2. BK Häckens Mirad Garza hoppade in i minut 64 och gjorde ett piggt inhopp. Trots resultatet var förbundskapten Magnus Wikström inte nöjd:

– Det är klart att 7-2 är bra, vi vinner med fem mål. Framförallt då Luxemburg inte är så dåliga som många kanske tänker. De har gjort bra resultat, bland annat spelat oavgjort mot Finland, och bör ses som ett rätt bra lag av de lite mindre nationerna. Men det jag vill att vi ska göra bra i dagens match lyckas vi inte riktigt med, det ser jag som ett problem, säger han till förbundets hemsida.

Vidare i Syrenka Cup väntar nu Rumänien på torsdag 16.00, ett Rumänien som tidigare under dagen vann över Norge med 4-1.

– Vi måste steppa upp inför Rumänien, det är ett bättre fotbollslag än Luxemburg, avslutar förbundskaptenen.

Huvudpartner

Officiella branschpartners