På väg in mot upploppet

Bollklubben Häcken återvänder på måndagsmorgonen till Gothia Park Academy efter några dagars ledighet. Med åtta omgångar kvar av årets Allsvenska ligger Häcken på åttonde plats och är direkt inblandat i både guldjakt och nedflyttningsstrid. Kvar att möta har man nämligen bland annat tre nedflyttningskandidater (Halmstad, Åtvidaberg och Falkenberg) samt tre lag som slåss om Lennart Johanssons pokal (AIK, IFK Norrköping och Elfsborg).

Först ut är dock den första fotbollsmatchen mellan Häcken och ett indiskt Super League-lag – på torsdag kommer Roberto Carlos och hans mannar i Delhi Dynamos till Hisingen och Bravida Arena.

På måndagskvällen den 14 september är det Halmstads Bollklubb som står för motståndet på Bravida, lördagen 19 september möter Häcken AIK på Friends Arena innan månaden avslutas med hemmamatch mot Åtvidaberg 24 september och bortamatch mot Falkenberg den 27.

Torsdagsmatchen mot Delhi Dynamos kan vara första chansen (om du missade U21-matchen mot IFK) att stifta bekantskap med Häckens rutinerade nyförvärv från Sydafrika – Tefu Mashamaite. Håll ögonen öppna efter en intervju med mittbacken i dagarna.

Huvudpartner

Officiella branschpartners